التفاصيل البيبلوغرافية
العنوان: |
Shelf Life Enhancement of Structured Lipids Rich in Omega‑3 Fatty Acids Using Rosemary Extract: A Sustainable Approach |
المؤلفون: |
Priyanka Kumari Singh, Rajni Chopra, Meenakshi Garg, Komal Chauhan, Neha Singh, Snigdha Homroy, Aparna Agarwal, Awdhesh Kumar Mishra, Madhu Kamle, Dipendra Kumar Mahato, Abhishek Dutt Tripathi |
المصدر: |
ACS Omega, Vol 9, Iss 29, Pp 31359-31372 (2024) |
بيانات النشر: |
American Chemical Society, 2024. |
سنة النشر: |
2024 |
المجموعة: |
LCC:Chemistry |
مصطلحات موضوعية: |
Chemistry, QD1-999 |
نوع الوثيقة: |
article |
وصف الملف: |
electronic resource |
اللغة: |
English |
تدمد: |
2470-1343 |
Relation: |
https://doaj.org/toc/2470-1343 |
DOI: |
10.1021/acsomega.3c09584 |
URL الوصول: |
https://doaj.org/article/cf32257e5d4c4c73b64189a3e28ecd85 |
رقم الأكسشن: |
edsdoj.f32257e5d4c4c73b64189a3e28ecd85 |
قاعدة البيانات: |
Directory of Open Access Journals |