التفاصيل البيبلوغرافية
العنوان:
Novel Approaches in Food Preservation and Their Impact on the Food System
المؤلفون:
Maria Tufariello , Marco Iammarino , Fabio Licciardello , Annalisa Mentana
المصدر:
Foods, Vol 12, Iss 21, p 4046 (2023)
بيانات النشر:
MDPI AG, 2023.
سنة النشر:
2023
المجموعة:
LCC:Chemical technology
مصطلحات موضوعية:
n/a , Chemical technology , TP1-1185
الوصف:
The increase in consumer demand for safe, convenient, and fresh food with an extended shelf life is accompanied by an interest in the environmental impacts caused by the food industry [...]
نوع الوثيقة:
article
وصف الملف:
electronic resource
اللغة:
English
تدمد:
2304-8158
Relation:
https://www.mdpi.com/2304-8158/12/21/4046 ; https://doaj.org/toc/2304-8158
DOI:
10.3390/foods12214046
URL الوصول:
https://doaj.org/article/f5319769261e46768bc8ddc0c1253d53
رقم الأكسشن:
edsdoj.f5319769261e46768bc8ddc0c1253d53
قاعدة البيانات:
Directory of Open Access Journals