دورية أكاديمية

Novel Approaches in Food Preservation and Their Impact on the Food System

التفاصيل البيبلوغرافية
العنوان: Novel Approaches in Food Preservation and Their Impact on the Food System
المؤلفون: Maria Tufariello, Marco Iammarino, Fabio Licciardello, Annalisa Mentana
المصدر: Foods, Vol 12, Iss 21, p 4046 (2023)
بيانات النشر: MDPI AG, 2023.
سنة النشر: 2023
المجموعة: LCC:Chemical technology
مصطلحات موضوعية: n/a, Chemical technology, TP1-1185
الوصف: The increase in consumer demand for safe, convenient, and fresh food with an extended shelf life is accompanied by an interest in the environmental impacts caused by the food industry [...]
نوع الوثيقة: article
وصف الملف: electronic resource
اللغة: English
تدمد: 2304-8158
Relation: https://www.mdpi.com/2304-8158/12/21/4046; https://doaj.org/toc/2304-8158
DOI: 10.3390/foods12214046
URL الوصول: https://doaj.org/article/f5319769261e46768bc8ddc0c1253d53
رقم الأكسشن: edsdoj.f5319769261e46768bc8ddc0c1253d53
قاعدة البيانات: Directory of Open Access Journals
الوصف
تدمد:23048158
DOI:10.3390/foods12214046