التفاصيل البيبلوغرافية
العنوان: |
Kinetika alkoholne fermentacije i karakterizacija vina dobijenog od šire sa dodatkom lekovitog bilja |
المصدر: |
Универзитет у Нишу |
بيانات النشر: |
Универзитет у Нишу, Технолошки факултет, Лесковац 2020-02-25 |
تفاصيل مُضافة: |
Lazić, Miodrag L. Vukosavljević, Predrag Karabegović, Ivana T. Popović-Đorđević, Jelena B. Lakićević, Svetlana |
نوع الوثيقة: |
Electronic Resource |
مصطلحات الفهرس: |
Kinetika alkoholne fermentacije, vino, lekovito bilje, polifenolna jedinjenja, aromatski profil vina, antimikrobna aktivnost, antioksidativna aktivnost, Kinetics of alcoholic fermentation, wine, herbs, polyphenolic com-pounds, aromatic wine profile, antimicrobial activity, antioxidant ac-tivity, doctoralThesis |
URL: |
http://eteze.ni.ac.rs/application/showtheses?thesesId=7508 http://vbs.rs/scripts/cobiss?command=DISPLAY&base=70052&RID=13562633 http://nardus.mpn.gov.rs/handle/123456789/17498 http://nardus.mpn.gov.rs/bitstream/id/65902/Disertacija.pdf http://nardus.mpn.gov.rs/bitstream/id/65903/Lakicevic_Svetlana_H.pdf |
الإتاحة: |
Open access content. Open access content https://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0 BY-NC-ND openAccess |
أرقام أخرى: |
RSPST oai:nardus.mpn.gov.rs:123456789/17498 https://fedorani.ni.ac.rs/fedora/get/o:1654/bdef:Content/download https://hdl.handle.net/21.15107/rcub_nardus_17498 1242120531 |
المصدر المساهم: |
UIVERSITY OF BELGRADE From OAIster®, provided by the OCLC Cooperative. |
رقم الأكسشن: |
edsoai.on1242120531 |
قاعدة البيانات: |
OAIster |