مورد إلكتروني

Kinetika alkoholne fermentacije i karakterizacija vina dobijenog od šire sa dodatkom lekovitog bilja

التفاصيل البيبلوغرافية
العنوان: Kinetika alkoholne fermentacije i karakterizacija vina dobijenog od šire sa dodatkom lekovitog bilja
المصدر: Универзитет у Нишу
بيانات النشر: Универзитет у Нишу, Технолошки факултет, Лесковац 2020-02-25
تفاصيل مُضافة: Lazić, Miodrag L.
Vukosavljević, Predrag
Karabegović, Ivana T.
Popović-Đorđević, Jelena B.
Lakićević, Svetlana
نوع الوثيقة: Electronic Resource
مصطلحات الفهرس: Kinetika alkoholne fermentacije, vino, lekovito bilje, polifenolna jedinjenja, aromatski profil vina, antimikrobna aktivnost, antioksidativna aktivnost, Kinetics of alcoholic fermentation, wine, herbs, polyphenolic com-pounds, aromatic wine profile, antimicrobial activity, antioxidant ac-tivity, doctoralThesis
URL: http://eteze.ni.ac.rs/application/showtheses?thesesId=7508
http://vbs.rs/scripts/cobiss?command=DISPLAY&base=70052&RID=13562633
http://nardus.mpn.gov.rs/handle/123456789/17498
http://nardus.mpn.gov.rs/bitstream/id/65902/Disertacija.pdf
http://nardus.mpn.gov.rs/bitstream/id/65903/Lakicevic_Svetlana_H.pdf
الإتاحة: Open access content. Open access content
https://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0
BY-NC-ND
openAccess
أرقام أخرى: RSPST oai:nardus.mpn.gov.rs:123456789/17498
https://fedorani.ni.ac.rs/fedora/get/o:1654/bdef:Content/download
https://hdl.handle.net/21.15107/rcub_nardus_17498
1242120531
المصدر المساهم: UIVERSITY OF BELGRADE
From OAIster®, provided by the OCLC Cooperative.
رقم الأكسشن: edsoai.on1242120531
قاعدة البيانات: OAIster