مورد إلكتروني

Unravelling mechanisms of protein and lipid oxidation in mayonnaise at multiple length scales

التفاصيل البيبلوغرافية
العنوان: Unravelling mechanisms of protein and lipid oxidation in mayonnaise at multiple length scales
بيانات النشر: Wageningen University & Research 2022
تفاصيل مُضافة: Yang, Suyeon
Takeuchi, Machi
Friedrich, Heiner
van Duynhoven, John
Hohlbein, Johannes
نوع الوثيقة: Electronic Resource
مستخلص: Raw data
مصطلحات الفهرس: LDLs, autufluorescence, cryo-TEM, egg yolk protein oxidation, lipid oxidation, low-density lipoprotein particles, protein free radical trapping, info:eu-repo/semantics/other, info:eu-repo/semantics/publishedVersion
URL: https://edepot.wur.nl/578457
https://edepot.wur.nl/578457
الإتاحة: Open access content. Open access content
info:eu-repo/semantics/openAccess
Wageningen University & Research
ملاحظة: text/html
أرقام أخرى: NLWUP oai:library.wur.nl:wurpubs/602909
https://research.wur.nl/en/datasets/unravelling-mechanisms-of-protein-and-lipid-oxidation-in-mayonnai
10.5281/zenodo.5938385
1350175623
المصدر المساهم: WUR STAFF PUBNS
From OAIster®, provided by the OCLC Cooperative.
رقم الأكسشن: edsoai.on1350175623
قاعدة البيانات: OAIster