مورد إلكتروني

Case studies in food safety and authenticity: lessons from real-life situations

التفاصيل البيبلوغرافية
العنوان: Case studies in food safety and authenticity: lessons from real-life situations
بيانات النشر: Woodhead Pub. 2012
تفاصيل مُضافة: Hoorfar, J. (Jeffrey)
نوع الوثيقة: Electronic Resource
مصطلحات الفهرس: Food -- Microbiology -- Case studies, Food contamination -- Case studies, Food industry and trade -- Safety measures -- Case studies, Food Contamination -- analysis -- Case reports, QR115, Text
URL: http://digital.library.tu.ac.th/tu_dc/frontend/Info/item/dc:11086
الإتاحة: Open access content. Open access content
ملاحظة: 1 online resource (xlii, 360 p.
English
أرقام أخرى: TULIB 11086
9780857096937 (electronic bk.)
0857096931 (electronic bk.)
9780857094124
0857094122
https://go.openathens.net/redirector/tu.ac.th?url=http%3A%2F%2Fwww.sciencedirect.com%2Fscience%2Fbook%2F9780857094124
1410966034
المصدر المساهم: THAMMASAT UNIV LIBR
From OAIster®, provided by the OCLC Cooperative.
رقم الأكسشن: edsoai.on1410966034
قاعدة البيانات: OAIster