دورية أكاديمية

Thermostability and in vitro digestibility of a purified major allergen 2S albumin (Ses i 1) from white sesame seeds (Sesamum indicum)

التفاصيل البيبلوغرافية
العنوان: Thermostability and in vitro digestibility of a purified major allergen 2S albumin (Ses i 1) from white sesame seeds (Sesamum indicum)
المؤلفون: Moreno, F. J., Maldonado-Larrosa, Barbara Maria, Wellner, N., Mills, E. N.
المصدر: Biochimica et Biophysica Acta, 1752 (2), 142-153 (2005-09-25)
بيانات النشر: Elsevier, 2005.
سنة النشر: 2005
مصطلحات موضوعية: Life sciences, Biochemistry, biophysics & molecular biology, Sciences du vivant, Biochimie, biophysique & biologie moléculaire
نوع الوثيقة: journal article
http://purl.org/coar/resource_type/c_6501
article
اللغة: English
Relation: urn:issn:0006-3002; urn:issn:1878-2434
DOI: 10.1016/j.bbapap.2005.07.022
URL الوصول: https://orbi.uliege.be/handle/2268/109301
حقوق: open access
http://purl.org/coar/access_right/c_abf2
info:eu-repo/semantics/openAccess
رقم الأكسشن: edsorb.109301
قاعدة البيانات: ORBi
الوصف
DOI:10.1016/j.bbapap.2005.07.022