Enhanced capability of a purge-and-trap, thermal desorption and GC×GC-MS methodology for aroma profiling

التفاصيل البيبلوغرافية
العنوان: Enhanced capability of a purge-and-trap, thermal desorption and GC×GC-MS methodology for aroma profiling
المؤلفون: Franchina, Flavio, Zanella, Delphine, Lazzari, E, Stefanuto, Pierre-Hugues, Focant, Jean-François
سنة النشر: 2019
مصطلحات موضوعية: Food, Physical, chemical, mathematical & earth Sciences :: Chemistry, Physique, chimie, mathématiques & sciences de la terre :: Chimie
جغرافية الموضوع: international
نوع الوثيقة: conferencePaper
اللغة: English
Relation: IMEKOFOODS 2019, Tervuren, Belgium (16-18/09/19)
URL الوصول: https://orbi.uliege.be/handle/2268/239902
حقوق: info:eu-repo/semantics/openAccess
رقم الأكسشن: edsorb.239902
قاعدة البيانات: ORBi