التفاصيل البيبلوغرافية
العنوان: |
Enhanced capability of a purge-and-trap, thermal desorption and GC×GC-MS methodology for aroma profiling |
المؤلفون: |
Franchina, Flavio, Zanella, Delphine, Lazzari, E, Stefanuto, Pierre-Hugues, Focant, Jean-François |
سنة النشر: |
2019 |
مصطلحات موضوعية: |
Food, Physical, chemical, mathematical & earth Sciences :: Chemistry, Physique, chimie, mathématiques & sciences de la terre :: Chimie |
جغرافية الموضوع: |
international |
نوع الوثيقة: |
conferencePaper |
اللغة: |
English |
Relation: |
IMEKOFOODS 2019, Tervuren, Belgium (16-18/09/19) |
URL الوصول: |
https://orbi.uliege.be/handle/2268/239902 |
حقوق: |
info:eu-repo/semantics/openAccess |
رقم الأكسشن: |
edsorb.239902 |
قاعدة البيانات: |
ORBi |