التفاصيل البيبلوغرافية
العنوان: |
DEVELOPMENT OF AN INTEGRATED STRATEGY FOR CONTROLLING THE ALLERGEN ISSUE IN THE BELGIAN FOOD AND CATERING INDUSTRY - ALLERRISK |
المؤلفون: |
De Loose, Marc, Daeseleire, Else, Taverniers, Isabelle, Platteau, Céline, De Meulenaer, Bruno, Devreese, Bart, Cucu, Tatiana, De Pauw, Edwin, Maghuin-Rogister, Guy, Scippo, Marie-Louise, Fourdrilis, Séverine, Stevens, Wim, Ebo, Didier, Bridts, C. |
بيانات النشر: |
Belgian Scince Policy, 2009. |
سنة النشر: |
2009 |
مصطلحات موضوعية: |
Life sciences :: Food science, Sciences du vivant :: Sciences des denrées alimentaires |
نوع الوثيقة: |
report |
وصف الملف: |
63 |
اللغة: |
English |
URL الوصول: |
https://orbi.uliege.be/handle/2268/64291 |
حقوق: |
info:eu-repo/semantics/openAccess |
رقم الأكسشن: |
edsorb.64291 |
قاعدة البيانات: |
ORBi |