DEVELOPMENT OF AN INTEGRATED STRATEGY FOR CONTROLLING THE ALLERGEN ISSUE IN THE BELGIAN FOOD AND CATERING INDUSTRY - ALLERRISK

التفاصيل البيبلوغرافية
العنوان: DEVELOPMENT OF AN INTEGRATED STRATEGY FOR CONTROLLING THE ALLERGEN ISSUE IN THE BELGIAN FOOD AND CATERING INDUSTRY - ALLERRISK
المؤلفون: De Loose, Marc, Daeseleire, Else, Taverniers, Isabelle, Platteau, Céline, De Meulenaer, Bruno, Devreese, Bart, Cucu, Tatiana, De Pauw, Edwin, Maghuin-Rogister, Guy, Scippo, Marie-Louise, Fourdrilis, Séverine, Stevens, Wim, Ebo, Didier, Bridts, C.
بيانات النشر: Belgian Scince Policy, 2009.
سنة النشر: 2009
مصطلحات موضوعية: Life sciences :: Food science, Sciences du vivant :: Sciences des denrées alimentaires
نوع الوثيقة: report
وصف الملف: 63
اللغة: English
URL الوصول: https://orbi.uliege.be/handle/2268/64291
حقوق: info:eu-repo/semantics/openAccess
رقم الأكسشن: edsorb.64291
قاعدة البيانات: ORBi