On the understanding of the physical changes in inulin powder as a function of water activity.

التفاصيل البيبلوغرافية
العنوان: On the understanding of the physical changes in inulin powder as a function of water activity.
المؤلفون: Ronkart, Sébastien, Paquot, Michel, Goffin, Dorothée, Fougnies, C., Van Herck, Jean-Claude, Deroanne, Claude, Blecker, Christophe
سنة النشر: 2006
مصطلحات موضوعية: Life sciences :: Food science, Sciences du vivant :: Sciences des denrées alimentaires
جغرافية الموضوع: international
نوع الوثيقة: conferencePoster
اللغة: English
Relation: Forum "Ingrédients, santé, bien-être", Vannes, France (du 7 décembre 2006 au 8 décembre 2006)
URL الوصول: https://orbi.uliege.be/handle/2268/71176
حقوق: info:eu-repo/semantics/openAccess
رقم الأكسشن: edsorb.71176
قاعدة البيانات: ORBi