كتاب إلكتروني

New Technologies to Preserve Quality of Fresh-Cut Produce

التفاصيل البيبلوغرافية
العنوان: New Technologies to Preserve Quality of Fresh-Cut Produce
المؤلفون: González-Aguilar, G. A.Aff4, Ruiz-Cruz, S.Aff4, Cruz-Valenzuela, R.Aff4, Ayala-Zavala, J. F.Aff4, De La Rosa, L. A.Aff5, Alvarez-Parrilla, E.Aff5
المساهمون: Barbosa-Cánovas, Gustavo V., editorAff1, Aff1, Gutiérrez-López, Gustavo F., editorAff2, Welti-Chanes, Jorge, editorAff3, Parada-Arias, Efrén, editorAff2
المصدر: Food Engineering: Integrated Approaches. :105-115
قاعدة البيانات: Springer Nature eBooks
الوصف
ردمك:9780387754291
9780387754307
DOI:10.1007/978-0-387-75430-7_6