كتاب إلكتروني

Natural Additives in Meat Products as Antioxidants and Antimicrobials

التفاصيل البيبلوغرافية
العنوان: Natural Additives in Meat Products as Antioxidants and Antimicrobials
المؤلفون: Echegaray, NoemíAff4, Rosmini, MarceloAff5, Aff6, Fernandez, JuanaAff7, Munekata, Paulo E. S.Aff4, Frizzo, LaureanoAff5, Aff6, Campagnol, Paulo C. B.Aff8, Lorenzo, José M.Aff4
المساهمون: Sant'Ana, Anderson S., Series EditorAff1, Verruck, Silvani, editorAff2, Teixeira Marsico, Eliane, editorAff3
المصدر: Functional Meat Products. :111-124
قاعدة البيانات: Springer Nature eBooks
الوصف
ردمك:9781071635728
9781071635735
DOI:10.1007/978-1-0716-3573-5_9