كتاب إلكتروني

Undesirable Microorganisms in Cereal Flours and Their Impact on the Stability of Sourdough Microbiome

التفاصيل البيبلوغرافية
العنوان: Undesirable Microorganisms in Cereal Flours and Their Impact on the Stability of Sourdough Microbiome
المؤلفون: Otlewska, AnnaAff5, Dybka-Stępień, KatarzynaAff5, Rajkowska, KatarzynaAff5
المساهمون: Ceresino, Elaine Berger, editorAff1, Juodeikiene, Grazina, editorAff2, Miescher Schwenninger, Susanne, editorAff3, Ferreira da Rocha, João Miguel, editorAff4
المصدر: Sourdough Microbiota and Starter Cultures for Industry. :169-210
قاعدة البيانات: Springer Nature eBooks
الوصف
ردمك:9783031486036
9783031486043
DOI:10.1007/978-3-031-48604-3_6