كتاب إلكتروني

Nanobiosensors in Food Science and Technology

التفاصيل البيبلوغرافية
العنوان: Nanobiosensors in Food Science and Technology
المؤلفون: Mendoza-Madrigal, Angélica G.Aff5, Chanona-Pérez, JorgeAff4, Guadarrama-Fernández, LeonorAff4, Aff5, Hernández-Sánchez, HumbertoAff5, Calderón-Domínguez, GeorginaAff5, Palacios-González, EduardoAff6, López-Santiago, RubénAff7
المساهمون: Barbosa-Cánovas, Gustavo V., Series editorAff1, Hernández-Sánchez, Humberto, editorAff2, Gutiérrez-López, Gustavo Fidel, editorAff3
المصدر: Food Nanoscience and Nanotechnology. :213-230
Degree: BSc, MSc, PhD
قاعدة البيانات: Springer Nature eBooks
الوصف
ردمك:9783319135953
9783319135960
DOI:10.1007/978-3-319-13596-0_13