كتاب إلكتروني

Optimization of Pulsed Vacuum Osmotic Dehydration of Sliced Tomato

التفاصيل البيبلوغرافية
العنوان: Optimization of Pulsed Vacuum Osmotic Dehydration of Sliced Tomato
المؤلفون: Corrêa, J. L. G.Aff6, Dantas Viana, A.Aff7, de Mendonça, K. SoaresAff6, Justus, A.Aff6
المساهمون: Öchsner, Andreas, Series editorAff1, da Silva, Lucas F. M., Series editorAff2, Altenbach, Holm, Series editorAff3, Delgado, J.M.P.Q., editorAff4, Barbosa de Lima, A. Gilson, editorAff5
المصدر: Drying and Energy Technologies. 63:207-228
قاعدة البيانات: Springer Nature eBooks
الوصف
ردمك:9783319197661
9783319197678
DOI:10.1007/978-3-319-19767-8_11