كتاب إلكتروني
Optimization of Pulsed Vacuum Osmotic Dehydration of Sliced Tomato
العنوان: | Optimization of Pulsed Vacuum Osmotic Dehydration of Sliced Tomato |
---|---|
المؤلفون: | Corrêa, J. L. G.Aff6, Dantas Viana, A.Aff7, de Mendonça, K. SoaresAff6, Justus, A.Aff6 |
المساهمون: | Öchsner, Andreas, Series editorAff1, da Silva, Lucas F. M., Series editorAff2, Altenbach, Holm, Series editorAff3, Delgado, J.M.P.Q., editorAff4, Barbosa de Lima, A. Gilson, editorAff5 |
المصدر: | Drying and Energy Technologies. 63:207-228 |
قاعدة البيانات: | Springer Nature eBooks |
ردمك: | 9783319197661 9783319197678 |
---|---|
DOI: | 10.1007/978-3-319-19767-8_11 |