دورية أكاديمية

Rationale and methods of the European Food Consumption Validation (EFCOVAL) Project

التفاصيل البيبلوغرافية
العنوان: Rationale and methods of the European Food Consumption Validation (EFCOVAL) Project
المؤلفون: de Boer, E JAff1, IDejcn201182_cor1, Slimani, N, van 'T Veer, P, Boeing, H, Feinberg, M, Leclercq, C, Trolle, E, Amiano, P, Andersen, L F, Freisling, H, Geelen, A, Harttig, U, Huybrechts, I, Kaic-Rak, A, Lafay, L, Lillegaard, I T, Ruprich, J, de Vries, J H, Ocké, M C
المصدر: European Journal of Clinical Nutrition. 65(Suppl 1):S1-S4
قاعدة البيانات: Springer Nature Journals
الوصف
تدمد:09543007
14765640
DOI:10.1038/ejcn.2011.82