دورية أكاديمية

Encapsulation of Sardine Oil by Electrospraying with Gliadins and Pecan Nutshell Extracts for its Stabilization

التفاصيل البيبلوغرافية
العنوان: Encapsulation of Sardine Oil by Electrospraying with Gliadins and Pecan Nutshell Extracts for its Stabilization
المؤلفون: Dórame-Miranda, R. F.Aff1, Gámez-Meza, N.Aff2, Ovando-Martínez, M., Medina-Juárez, L. A., Cárdenas-López, J. L., Ramírez-Bon, R., Santos-Sauceda, I., Castro-Enríquez, D. D., Burruel-Ibarra, S. E.
المصدر: Food and Bioprocess Technology: An International Journal. 14(3):457-470
قاعدة البيانات: Springer Nature Journals
الوصف
تدمد:19355130
19355149
DOI:10.1007/s11947-020-02567-x