دورية أكاديمية

Comparison of the proximal chemical and fatty acid composition of the fried grasshopper’s (Orthoptera) dish

التفاصيل البيبلوغرافية
العنوان: Comparison of the proximal chemical and fatty acid composition of the fried grasshopper’s (Orthoptera) dish
المؤلفون: Escamilla-Rosales, María Fernanda, Ariza-Ortega, José AlbertoAff1, Ramos-Cassellis, María Elena, Castañeda-Antonio, Dolores, Romo-Gómez, Claudia, Díaz-Reyes, Joel, Ramírez-Moreno, Esther, Alanís-García, Ernesto, Cruz-Cansino, Nelly del Socorro, Betanzos-Cabrera, Gabriel, Suárez-Diéguez, Teodoro, Molina-Trinidad, María Eva, López-Contreras, Luilli, Olivo-Ramírez, Diana Patricia
المصدر: European Food Research and Technology. 245(8):1629-1640
قاعدة البيانات: Springer Nature Journals
الوصف
تدمد:14382377
14382385
DOI:10.1007/s00217-019-03272-6