دورية أكاديمية

In Vitro Bioactivities of Food Grade Extracts from Yarrow (Achillea millefolium L.) and Stinging Nettle (Urtica dioica L.) Leaves

التفاصيل البيبلوغرافية
العنوان: In Vitro Bioactivities of Food Grade Extracts from Yarrow (Achillea millefolium L.) and Stinging Nettle (Urtica dioica L.) Leaves
المؤلفون: Mannila, Enni, Marti-Quijal, Francisco J., Selma-Royo, Marta, Calatayud, Marta, Falcó, Irene, de la Fuente, Beatriz, Barba, Francisco J., Collado, Maria CarmenAff3, IDs1113002201020y_cor8, Linderborg, Kaisa M.Aff1, IDs1113002201020y_cor9
المصدر: Plant Foods for Human Nutrition. 78(1):132-138
قاعدة البيانات: Springer Nature Journals
الوصف
تدمد:09219668
15739104
DOI:10.1007/s11130-022-01020-y