دورية أكاديمية

Effect of Ultrasound on In Vitro Bioaccessibility of Phenolic Compounds and Antioxidant Capacity of Blackberry (Rubus fruticosus) Residues cv. Tupy

التفاصيل البيبلوغرافية
العنوان: Effect of Ultrasound on In Vitro Bioaccessibility of Phenolic Compounds and Antioxidant Capacity of Blackberry (Rubus fruticosus) Residues cv. Tupy
المؤلفون: Zafra-Rojas, Quinatzin Yadira, González-Martínez, Blanca Edelia, Cruz-Cansino, Nelly del Socorro, López-Cabanillas, Manuel, Suárez-Jacobo, Ángela, Cervantes-Elizarrarás, Alicia, Ramírez-Moreno, EstherAff1
المصدر: Plant Foods for Human Nutrition. 75(4):608-613
قاعدة البيانات: Springer Nature Journals
الوصف
تدمد:09219668
15739104
DOI:10.1007/s11130-020-00855-7