دورية أكاديمية

Low-gluten shortbread enriched with sweet potato powder [Ipomoea batatas var. Portu Orange]

التفاصيل البيبلوغرافية
العنوان: Low-gluten shortbread enriched with sweet potato powder [Ipomoea batatas var. Portu Orange] : quality and texture indicators
المؤلفون: Bordunova, Olha
المساهمون: Golovko, Tetyana (VerfasserIn); Golovko, Mykola (VerfasserIn); Samokhina, Yevheniia (VerfasserIn); Vasilenko, Olha (VerfasserIn); Prymenko, Vladyslav (VerfasserIn); Bolgova, Natalia (VerfasserIn); Koshel, Olena (VerfasserIn); Oliinyk, Daria (VerfasserIn)
المصدر: Technology audit and production reserves : Kharkiv, vol 3, issue 3/71, pg. 46-51. 2023
اللغة: English
نوع المنشور: Aufsatz in Zeitschriften (Article in journal)
نوع الوثيقة: Elektronische Ressource im Fernzugriff
Manifestation: Unselbstständiges Werk [Aufsatz, Rezension]
DOI: 10.15587/2706-5448.2023.283629
رقم الأكسشن: EDSZBW186863633X
قاعدة البيانات: ECONIS
الوصف
DOI:10.15587/2706-5448.2023.283629