دورية أكاديمية

Evaluation of the levels of reactive di-carbonyl compounds and polyaromatic hydrocarbons in processed Atlantic horse mackerel [Trachurus trachurus]

التفاصيل البيبلوغرافية
العنوان: Evaluation of the levels of reactive di-carbonyl compounds and polyaromatic hydrocarbons in processed Atlantic horse mackerel [Trachurus trachurus]
المؤلفون: Adeyemi, O. T.
المساهمون: Osilesi, 0. (VerfasserIn); Adebawo, O. O. (VerfasserIn); Onajobi, F. D. (VerfasserIn); Oyedemi, S. O. (VerfasserIn); Afolayan, A. J. (VerfasserIn)
المصدر: African journal of science, technology, innovation & development : Abingdon, vol 7, issue 1/2, pg. 84-91. 2015
اللغة: English
نوع المنشور: Aufsatz in Zeitschriften (Article in journal)
نوع الوثيقة: Druckschrift
Manifestation: Unselbstständiges Werk [Aufsatz, Rezension]
رقم الأكسشن: EDSZBW862756561
قاعدة البيانات: ECONIS